Cast

Merijn Oerlemans

Mees Kees

Merijn maakte zijn entree in theater seizoen 2017/2018 als één van de hoofdrollen in theaterconcert: ‘Bella Italia’ van De Graaf&Cornelissen Entertainment. Hij speelde daarna hoofdrollen in ‘Kruistocht in Spijkerbroek’, ‘Karel de Kok’ ‘Leonardo’, en ‘Koning van Katoren’. Op televisie was Merijn jurylid bij ‘All Together Now’ (RTL4) en verleende onlangs zijn medewerking aan ‘De Alleskunner VIPS’ (SBS6).

Op dit moment is hij ook te zien in de educatieve en muzikale geschiedenisvoorstelling ‘Willem Junior’.

Mylene D'Anjou

Mevrouw Dreus

Mylène maakte als cabaretière veel eigen voorstellingen waaronder ’Hufterproof’, ’Los’ en ’Tijgerin op sloffen’. Schitterde in de musicals ‘Verliefd op Ibiza’, ‘The Addams Family’, ‘Ciske de Rat’ en ‘Mamma Mia!’ Ze speelde in theater- voorstellingen van Powervrouwen en tourde samen met Richard Groenendijk met zijn kerstshow ‘Midden in de Winternacht’. Mylène maakte samen met Lieneke Le Roux de cabareteske voorstelling ’Echte Liefde.’  Ook speelde zij mee in ‘Hotel Wonderland’, de eerste immersive theatre show in Nederland.

Anouk van Nes

Katrien e.a.

Anouk speelde in ‘Diana & Zonen’, daarvoor speelde ze in ‘Opvliegers’
en ‘De Tweeling’, heeft ze getourd als cabaretière met ‘Purper Ladies’, maakte met cabaretgroep ‘Dames Eerst’ twee eigen voorstellingen en was te zien in ‘Kantje Boord’, ‘De Bonbonfabriek’ en in ‘De Vagina Monologen’.


Voor haar rollen in ‘Cats’ en ‘Mamma Mia!’ ontving ze een Musical Award Nominatie. Anouk speelde verder in o.a. ‘La Cage aux Folles’, ‘A Chorus Line’ en 
’West Side Story’.

Maikel Nieuwenhuis

Off-stage vocals
cover Mees Kees

Op jonge leeftijd speelde Maikel Kleine Simba in ‘Disney’s The Lion King’. Hij was onder andere te zien in ‘Flashdance’, ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ en ‘Mamma Mia!’.


Hij was kinderbegeleider bij de
musicals ‘Billy Elliot’, ‘Ciske de Rat’ en ‘The Bodyguard’. Ook was hij kinderregisseur bij ‘On Your Feet’, ‘Tina: The Tina Turner Musical’ en ‘Hij Gelooft in Mij’ en op dit moment bij de 2023-versie van ‘The Bodyguard’.